The Inevitable Steam-Generation - Bar B Q

Raketer att skjuta på nyår

Vi köpte mängder av fyrverkerier som vi smällde på nyår. Det var riktigt fint och riktigt bra detta år. Stefan var överlycklig över att han fick köpa det han ville. Om man köpte ett helt paket fick man det billigare också vilket var jättebra. Är super nöjd med det vi köpte och hur dem small, kommer absolut att köpa på samma ställe nästa år också. 

Jag skulle mer än gärna vilja åka hem och sova eller mysa med Stefan, jag är sjukt trött och seg i huvudet. Mina ögon gör verkligen ont eftersom jag har torra ögon har vi kommit fram till. Ska gå och köpa någon kräm eller gel på lunchen sen och se om det blir bättre. Man sitter ju hela dagarna och stirrar på en datorskärm och sen när man kommer hem tittar man på tv. 

Inte konstigt att man får ont i ögonen. Men hoppas det blir bättre med krämen.